ponedjeljak, 13 jul 2020

Agim Gaš

Agim Gaš

Možda Argentinci nisu zaslužili drugu šansu nakon katastrofalne predstave protiv Hrvatske, ali ipak su je dobili!

Fudbaleri Liverpula plasirali su se u finalu Lige šampiona nakon što su u polufinalu eliminisali fudbalere Rome, ukupnim rezultatom 7:6.

Fudbaleri Liverpula i Rome odigrali su juče prvu polufinalnu utakmicu Lige šampiona. Ekipa Jurgena Klopa savladala je gostujuće fudbalere sa 5:2.

Tim Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore, koji je oformila studentska organizacija ADAMAS, plasirao se među 5 najboljih univerziteta na svjetskom takmičenju u poznavanju privrednog prava i ljudskih prava u Londonu.

Fudbaleri Barselone pobijedili su večeras na domaćem terenu u revanš utakmici fudbalere Čelzija sa 3:0 i tako objezbijedili prolaz u 1/4 finala Lige šampiona.

Fudbaleri Rome plasirali su se u 1/4 finale Lige šampiona nakon što su na domaćem terenu pobijedili u revanš meču sa 1:0 fudbalere Šahtjora.

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u 1/4 finale Lige šampiona, nakon što su večeras u revanš utakmici 1/8 finala pobjedili fudbalere Pari Sen Žermena sa 2:1.

Fudbaleri Čelzija su večeras odigrali neriješeno 1:1 na Stamford bridžu protiv ekipe Barselone u prvoj utakmici 1/8 finala Lige šampiona.

  1. Drugi pišu
  2. Najčitanije
  3. Komentari