ponedjeljak, 13 jul 2020

PRILIKA ZA STICANJE SERTIFIKATA

Obuka za saradnike u socijalnoj inkluziji Roma u oblasti zapošljavanja i socijalne zaštite

Za konkurs na ovu obuku poziv posebno se ohrabruju pripadnici RE populacije da se prijave


Objavio  jun 20, 2018

Njemačka organizacija Help raspisala je javni poziv za zainteresovane kandidate za obuku za Saradnike u socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana u oblasti zapošljavanja i socijalne zaštite.

Uslovi za konkurisanje  za obuku su, kako navode iz Helpa, posjedovanje odlične vještine komunikacije, proaktivnost, odgovornost i sposobnost za timski rad, sposobnost za rad sa ugroženim grupama stanovništva, kompjuterske vještine (Microsoft Office programi), kao i  da imaju završen  III stepen stručne spreme.

Kandidati koji budu zainteresovani da konkurišu, obavezni su da CV i propratno pismo pošalju na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.,ili poslati poštom na adresu: Help Hilfe zur Selbsthilfe ul. Oktobarske revolucije 122/3,81000 Podgorica najkasnije do 24. juna 2018.

Za ovaj poziv posebno se ohrabruju pripadnici romske i egipćanske populacije da se prijave jer će nakon obuke biti u prilici da konkurišu za radno mjesto Saradnika socijalne inkluzije u oblasti zapošljavanja i socijalne  zaštite i biće direktno uključene u radu sa romskom zajednicom.

Obuka se realizuje u oviru projekta "Promocija i zaštita ljudskih prava Roma/kinja, Egipćana/ki i ostalih ranjivih grupa", koji finansira Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori.

Poslednje azurirano srijeda, 20 jun 2018 17:21
portal Romalitika

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Login to post comments
  1. Drugi pišu
  2. Najčitanije
  3. Komentari
loader