utorak, 21 januar 2020

Doktor Šigeaki Hinohara preminuo je 18. jula 2017., u 105. godini, a u nasljeđe čitavom svijetu ostavio vrijedna saznanja o nedokučivoj tajni dugog življenja.
Iako joj nedostaju samo tri ispita da završi master studije prava, Marina Simeunović već se može pohvaliti sjajnom karijerom u civilnom sektoru u Srbiji, kao i poslom u kancelariji Pokrajinskog zaštitnika građana – ombudsmana
Usvajanje djece iz “zemalja trećeg svijeta” u poslednjih nekoliko decenija postalo je popularno kod bogatih porodica sa Zapada.
Svakoga dana roditelji sve više upoznaju svoju bebu i tačno znaju kada je ona gladna, sretna, nesretna, nezadovoljna, pospana, frustrirana i slično.
Portal Romalitika vam donosi još jedan recept iz zbirke romskih recepata "Što su jeli naši stari" od autora Bajra Bajrića. Ovo ukusno jelo je lako za spremiti i za 40 minuta može biti na vašem stolu.
U Birmingemu se desio rijedak fenomen, nešto što se događa jednom u milion slučajeva gdje su prije 11.godina rođene sestre bliznakinje Mili i Marša, različite boje kože.
Portal Romalitika u nastavku vam donosi još jedan recept iz zbirke romskih recepata "Šta su jeli naši stari" od autora Bajra Bajrić.
U životu se s vremena na vrijeme dogode situacije u kojima moramo donijeti teške odluke, a neke od njih mogu čovjeku slomiti srce. Slyvester Stallone je sve to proživio.
Način pripreme: FIL: Jabuke oljuštite i izmeljite zatim pomiješajte sa šećerom. Tijesto: Potrebne namirnice stavite u posudu i mijesite dok ne dobijete tvrdu masu. Podjelite u dva dijela. Prvi dio stavite u namašćenu posudu za pečenje kolača..
Indiju su napustili u 10. vijeku, a danas uglavnom naseljavaju Evropu. Prema nekim podacima ima ih oko 20 miliona, a vjerski su nejedinstveni, slobodnog su duha, niko im nije ravan u veselju, plesu i pjevanju, a sebe na svom jeziku nazivaju – „Rom“ što u prevodu znači „čovjek“.
  1. Drugi pišu
  2. Najčitanije
  3. Komentari
loader